Ford distributieriem vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in Ford en zijn in het bezit van originele Ford onderdelen en gereedschap. Daarom kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven alles aan uw Ford vervangen en/of repareren. Wilt u uw distributieriem laten vervangen? Bijvoorbeeld van uw ecoboost 1.0? Bel ons eens op en vraag naar onze scherpe tarieven.

 

Naast dat wij Ford specialist zijn, zijn wij ook een Bovag erkend autobedrijf zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij horen graag van je!

Distributieriem vervangen van uw Ford? 

Ford specials met origineel Ford gereedschap
Origineel Ford gereedschap om uw Ford distributieriem te vervangen.
ford ecoboost distributieriem vervangen
Orignele Ford onderdelen met origineel gereedschap.

Op zoek naar een tweedehands Ford of occasion?

Van Rooijen auto’s is gespecialiseerd in Ford en heeft altijd diverse gebruikte modellen op voorraad. Omdat wij ook heel goed zijn in andere merken, bieden wij ook diverse andere merken aan. Wij zijn een Bovag autobedrijf, dus je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Geïnteresseerd in een occasion? Bel ons op 0172-74 89 74 of kom eens langs. De koffie staat klaar!

Een afspraak? neem contact op!

Wilt u een afspraak inplannen? Bel ons op of stuur een mail met uw voorkeur van  tijd en datum en noem uw kenteken. U ontvangt snel een bericht terug! Een andere vraag? Neem contact op!

Wat gebeurt er bij Van Rooijen Auto’s: